Just nu!

Vi söker dig med erfarenhet av agil förändring

Efterfrågan på våra tjänster är stor och vi växer sakta men säkert för att möta behovet på marknaden. Vår långsiktiga målsättning är att vara det lilla bolaget med stabil tillväxt och lönsamhet där våra medarbetare är med och utvecklar bolaget i både uppdrag externt och internt.

Kontakta oss gärna med personligt brev och CV till hello@onbird.se om du har intresse av att arbeta med oss på Onbird!

Vi söker dig som vill arbeta med verksamhetsutveckling

Vi söker dig som har erfarenhet av och vill jobba med verksamhetsutveckling och förändringsledning i uppdrag hos våra kunder. Vårt fokus ligger på bred verksamhetsutveckling för att stödja våra kunders agila och digitala transformationer såväl som förvalta och utveckla existerande drifts- och förvaltningsarbete. Hos oss kan uppdraget handla om IT-strategier såväl som utveckling av servicedeskar, digitala transformationer i större skala såväl som agil utveckling i mindre team.

Vårt förhållningssätt till ramverk är agnostiskt då vi inte tror att ramverken är målen utan medlen. Du bör därför ha god erfarenhet av ett eller flera ramverk men måste inte nödvändigtvis vara certifierad.

Våra metoder och leveranser innehåller traditionell konsulting, utbildningar, workshops och affärssimuleringar. Men med fokus på enkla, jordnära lösningar helst helt utan PowerPoint. Med grafisk facilitering, dialog och aktivering av deltagare tror vi att vi levererar mesta värde till våra kunder. Som konsult/coach hos oss förväntar vi oss därför att du vill arbeta med både konsulting och utbildning av olika slag.

Onbird-värderingar
Som medarbetare ser vi dig som mer än bara en debiterbar resurs. Vi utgår från att varje person som kommer till oss tar med sig kunskaper och erfarenheter som vi vill dra lärdom och nytta av. Men också förmågor som vi inte vill komma i vägen för. Du blir därför en viktig spelare i vårt lag och vårt arbete med att utveckla vårt företag.

Det är naturligt för alla våra medarbetare att vara aktiv i kundkontakt och utveckla våra affärer men vi tror inte så mycket på att kallringa kunder vi aldrig träffat. Därför behöver vi bygga långsiktiga relationer med våra kunder lika mycket som vi möter efterfrågan på våra tjänster från nya kunder. Du ska vara bekväm med att sälja, marknadsföra och hjälpa kunder hitta fram till rätt lösning på deras problem, både i existerande kunder såväl som i möte med nya kunder.

Om oss

Onbird bildades 2006. Vår vision nu som då att IT är en strategisk tillgång för verksamheten. För att kunna inta och bibehålla denna position så tarvas kontinuerliga förändrings- och förbättringsprocesser inom IT. Ständig förändring blir därmed en realitet. Onbirds uppdrag i dag är att hjälpa organisationer utveckla sina förmågor och realisera effektiv förändring inom IT.

Vårt arbete omfattar kunskapsområden såsom Agilitet, DevOps, ITIL/IT Service Management samt Lean IT. Våra tjänster består av förändringsledning, projektstyrning, utbildning och affärssimulering. Företagets anställda har förutom praktisk erfarenhet från chefs- och linjebefattningar inom IT-organisationer även certifiering inom Lean, DevOps, Agilitet, ITIL och projektmetodik. De representerar både praktisk och teoretisk erfarenhet, med god förmåga att utveckla och driva kundorienterade IT-organisationer.

Share This