Om oss

Onbird bildades 2006. Vår vision nu som då att IT är en strategisk tillgång för verksamheten. För att kunna inta och bibehålla denna position så tarvas kontinuerliga förändrings- och förbättringsprocesser inom IT. Ständig förändring blir därmed en realitet. Onbirds uppdrag i dag är att hjälpa organisationer utveckla sina förmågor och realisera effektiv förändring inom IT.

Vårt arbete omfattar kunskapsområden såsom Agilitet, DevOps, ITIL/IT Service Management samt Lean IT. Våra tjänster består av förändringsledning, projektstyrning, utbildning och affärssimulering. Företagets anställda har förutom praktisk erfarenhet från chefs- och linjebefattningar inom IT-organisationer även certifiering inom Lean, DevOps, Agilitet, ITIL och projektmetodik. De representerar både praktisk och teoretisk erfarenhet, med god förmåga att utveckla och driva kundorienterade IT-organisationer.

Partners

TobbeD-Onbird-Seniorkonsult

TORBJÖRN

Seniorkonsult

Seniorkonsult inom organisationsutveckling, IT-styrning och förändringsledning. Torbjörn driver på med massor av frågor och envis fokusering på kundvärde. DevOps, Agile/Scrum/SAFe, ITIL, Lean IT och ledarskap hör till hans många certifieringsområden.

Läs mer på LinkedIn

MARTIN

Seniorkonsult

Seniorkonsult inom Agil organisationsutveckling och förändringsledning. Martin är nyfiken och frågvis, och coachar kunden till kreativ och ständig förbättring. Certifieringar är många – DevOps, Lean IT, ITIL, Agile/Scrum/SAFe och förändringsledning.

Läs mer på LinkedIn

JEFFREY

Seniorkonsult

Seniorkonsult inom IT-styrning, pedagogik och förändringsledning. Genom en blandning av utbildning, workshops och konsultarbete, väljer Jeffrey förbättring och ger stöd i form av mätbart resultat. Certifieringslistan innehåller en blandning av ITIL v3 och 4,

Läs mer på LinkedIn

Kontakta oss

Söker ni en samarbetspartner för förändring eller utveckling av en IT-funktion, en liten förändring eller en komplett omorganisation spelar ingen roll. Hör gärna av er, vi tycker all förändring är spännande och varje utmaning bjuder på sina möjligheter.

Vill du jobba hos oss?

Vi söker dig som vill arbeta med verksamhetsutveckling

Vi söker dig som har erfarenhet av och vill jobba med verksamhetsutveckling och förändringsledning i uppdrag hos våra kunder. Vårt fokus ligger på bred verksamhetsutveckling för att stödja våra kunders agila och digitala transformationer såväl som förvalta och utveckla existerande drifts- och förvaltningsarbete. Hos oss kan uppdraget handla om IT-strategier såväl som utveckling av servicedeskar, digitala transformationer i större skala såväl som agil utveckling i mindre team. Vårt förhållningssätt till ramverk är agnostiskt då vi inte tror att ramverken är målen utan medlen. Du bör därför ha god erfarenhet av ett eller flera ramverk men måste inte nödvändigtvis vara certifierad.

Share This