Julgåva till UNICEF

av | dec 20, 2022 | NYHETER

Året 2022 har inte varit ett helt vanligt år. Både i omvärlden och i vårt eget land har det skett mycket som påverkar oss, i såväl de privata som professionella delarna av våra liv. Inte heller hos Onbird ser det ut som det gjorde för ett år sedan. Dessbättre är förändringarna hos oss nästan uteslutande på den positiva sidan när vi räknar ihop året. Vi har blivit betydligt fler och har i och med det även kunnat hjälpa betydligt fler kunder och organisationer i deras förändring/utveckling.  

Vi är förstås stolta över ett bra år hos oss och med ett stort tack till våra kunder tänker vi – som brukligt – tillsammans ge lite tillbaka genom en julklapp till dem som verkligen behöver det.  

I år har diskussionen om vart vårt bidrag skall gå varit kort. Läget i Ukraina är fortsatt kritiskt, men världen är stor och det finns många som lider även utanför Europa. Därmed kommer vi att ge vårt julbidrag till UNICEFs globala insatser med fokus på barns utsatthet. 

UNICEF xmas 2022

 

Än en gång: ett stort tack till alla våra kunder som gjort detta möjligt genom att visa oss förtroendet att få vara med och hjälpa er i er verksamhetsutveckling under 2022.

God jul och gott nytt år från oss på Onbird,

Jeff, Martin, Tobbe, Nathalie, Daniel, Aida, Linda och Karin

Nedbrytning av arbete - hur?

Nedbrytning av arbete - hur?

Julgåva till UNICEF av Martin Comstedt | dec 20, 2022 | NYHETER Inledning När vi på Onbird ombeds hjälpa en kund med struktur för planeringsarbete, så är det ofta i själva verket steget innan - nedbrytningen av arbetet - som är utmaningen. Ett otydligt…

CIO-utmaningar 2024

CIO-utmaningar 2024

Julgåva till UNICEF av Martin Comstedt | dec 20, 2022 | NYHETER I takt med att den digitala transformationen accelererar, blir IT alltmer kritiskt för företagens framgång. Trots detta finner sig CIO:er och IT-avdelningar ofta på efterkälken när det gäller deras deltagande i strategiska…

Författare
Martin Comstedt

Allt för ofta gör vi saker utan att vara hela säkra på varför. Den magiska frågan är: "vilket problem löser vi genom att göra den här förändringen?". Genom att faktiskt svara på den så tvingas vi tänka igenom massor av saker som annars tenderar att komma tillbaka som oklarheter senare. Min starkaste drivkraft är att lösa utmaningar inom organisationer, men jag ser agnostiskt på vägen dit. Ramverk och definierade synsätt är ofta bra vägledning, men får inte bli målet. Läs mer om Martin

Kostnadsfri rådgivning

Vill du prata med oss för en kostnadsfri rådgivningssession kring era behov/utmaningar? Kontakta oss genom formuläret nedan!

Share This