Birdbrev sept 2021

av | sep 16, 2021 | NYHETER

Svar om (arbets)livet efter lockdown?

Pandemin är inte över dock ser vi försiktiga och positiva tecken. Ett nytt arbetsliv väntar oss när vi nu sakteligen återvänder till kontoret och många har hjälpt oss sia om den framtiden. Läs gärna resultaten av vår enkät där ni hittar svar på:

  • Har pandemin gjort mig mer eller mindre effektiv?
  • Hur fördelar jag arbetstiden hemma/kontoret?
  • Vad gör jag absolut FÖRST när jag kommer till kontoret?

Svarsresultat bjuder på skratt samt en och annan fundering …

Vill du bli en av oss?

Just nu har vi fler kunders problem att lösa än vi hinner med, så därför söker vi nya medarbetare.
Läs mer på https://onbird.se/rektrytering-verksamhetsutveckling/

 

Gratis workshop ”Vårt agila manifest”

Vad betyder egentligen det agila manifestet med dess 4 teser och 12 principer? Och hur ska vi tillämpa det i praktiskt uppvisat beteende i vardagen? Kollega Nathalie har satt samman en gratis guide. Med instruktioner för hur ni själva kan genomföra en workshop med målet att ”skapa en gemensam förståelse för hur de Agila värderingarna & principerna tolkas och appliceras inom ert team/organisation”.

Du hittar instruktionen här.

Agile

3 snabba tips för bättre mailresultat

Alla har vi väl både fått och skickat mail som inte blev så bra. Otydliga, långa, ambivalenta och allmänt frustrerande. Dan Pink, som bland annat skrivit mycket om motivation och drivkrafter, har en intressant Podcast som häromveckan delade en intressant 3-minuters video om hur man kan med enkla medel kan förbättra sina egna mail. Så skriver du e-post som folk faktiskt vill läsa.

Säkerheten först

Under året som gått har vi alla haft fokus på säkerhet och att inte sprida Corona. Vår sommarkonferens gick därför i säkerhetens tecken med hjälm, avstånd och aktiviteter utomhus. Men härligt var det att träffas fysiskt och vädret var bästa tänkbara. Kollega Martin vann för övrigt på bästa tid.

Skönt att vara igång igen, nu kör vi!

/Nathalie, Torbjörn, Jeff, Martin och Karin.

 

Handledning workshop AGILA Värderingar & principer

Skapa en gemensam förståelse för hur de Agila värderingarna och principerna tolkas och appliceras i ert team.

Julgåva till UNICEF

Julgåva till UNICEF

Birdbrev sept 2021 av ONBIRD | sep 16, 2021 | NYHETER Året 2022 har inte varit ett helt vanligt år. Både i omvärlden och i vårt eget land har det skett mycket som påverkar oss, i såväl de privata som professionella delarna av våra…

Tema kick-off

Tema kick-off

Birdbrev sept 2021 av ONBIRD | sep 16, 2021 | NYHETER Förberedelser är A och O Vi på Onbird jobbar ofta i workshops och på olika kick-offer med olika organisationer. Genom åren har vi haft grupper inom offentlig såväl som privat sektor – små…

Birdbrev juni 2022

Birdbrev juni 2022

Birdbrev sept 2021 av ONBIRD | sep 16, 2021 | NYHETER Snart är det sommarlov - men inte för alla! Vi på Onbird vill tacka alla våra kunder och härliga människor vi träffat, coachat, utbildat och lärt oss av under våren. Tyvärr har inte…

Författare
ONBIRD

Kostnadsfri rådgivning

Vill du prata med oss för en kostnadsfri rådgivningssession kring era behov/utmaningar? Kontakta oss genom formuläret nedan!

Share This