BirdBrev sept 2021

av | sep 16, 2021 | NYHETER

Svar om (arbets)livet efter lockdown?

Pandemin är inte över dock ser vi försiktiga och positiva tecken. Ett nytt arbetsliv väntar oss när vi nu sakteligen återvänder till kontoret och många har hjälpt oss sia om den framtiden. Läs gärna resultaten av vår enkät där ni hittar svar på:

  • Har pandemin gjort mig mer eller mindre effektiv?
  • Hur fördelar jag arbetstiden hemma/kontoret?
  • Vad gör jag absolut FÖRST när jag kommer till kontoret?

Svarsresultat bjuder på skratt samt en och annan fundering …

Vill du bli en av oss?

Just nu har vi fler kunders problem att lösa än vi hinner med, så därför söker vi nya medarbetare.
Läs mer på https://onbird.se/rektrytering-verksamhetsutveckling/

 

Gratis workshop ”Vårt agila manifest”

Vad betyder egentligen det agila manifestet med dess 4 teser och 12 principer? Och hur ska vi tillämpa det i praktiskt uppvisat beteende i vardagen? Kollega Nathalie har satt samman en gratis guide. Med instruktioner för hur ni själva kan genomföra en workshop med målet att ”skapa en gemensam förståelse för hur de Agila värderingarna & principerna tolkas och appliceras inom ert team/organisation”.

Du hittar instruktionen här.

Agile

3 snabba tips för bättre mailresultat

Alla har vi väl både fått och skickat mail som inte blev så bra. Otydliga, långa, ambivalenta och allmänt frustrerande. Dan Pink, som bland annat skrivit mycket om motivation och drivkrafter, har en intressant Podcast som häromveckan delade en intressant 3-minuters video om hur man kan med enkla medel kan förbättra sina egna mail. Så skriver du e-post som folk faktiskt vill läsa.

Säkerheten först

Under året som gått har vi alla haft fokus på säkerhet och att inte sprida Corona. Vår sommarkonferens gick därför i säkerhetens tecken med hjälm, avstånd och aktiviteter utomhus. Men härligt var det att träffas fysiskt och vädret var bästa tänkbara. Kollega Martin vann för övrigt på bästa tid.

Skönt att vara igång igen, nu kör vi!

/Nathalie, Torbjörn, Jeff, Martin och Karin.

 

Handledning workshop AGILA Värderingar & principer

Skapa en gemensam förståelse för hur de Agila värderingarna och principerna tolkas och appliceras i ert team.

NYHETER
Onbirds nyhetsbrev BirdBrev
Birdbrev juni 2021

Birdbrev juni 2021

Produktägarens fem fallgropar(och hur man ska tänka för att undvika dem)  Som en nyttig avslutning på veckan och uppstart på valborgsfirandet passade Martin och Jeff på att hålla ett webinarium riktat mot en av våra favoritroller: den agila produktägaren....

NYHETER
Onbirds nyhetsbrev BirdBrev
Årets sommargåva

Årets sommargåva

Sommaren är äntligen här och vi på Onbird vill passa på att tacka våra kunder och anställda för en fantastisk vår och önska er en fin sommar fylld med sol, bad och många pauser i hängmattan. I år vill vi tacka er genom att stötta Majblommans arbete mot...

Share This