Pausgympa

av | okt 22, 2020 | Uncategorized

I dessa tider av COVID-19 och distansarbete är det inte alltid helt lätt att hålla ångan uppe. Hos en av våra kunder har filmer med pausgympa blivit ett etablerat begrepp och särskilt under längre sessioner, som exempelvis PI-planeringar eller långa workshops. 

Självklart ska även vi som externa konsulter i en organisation vara med och bidra till hälsa och friskhet. Sålunda skapades hastigt och lustigt en videoproduktionsavdelning på Onbird med uppdraget att under sommaren skapa en pedagogisk film som både ska sprida glädje och inspirera till friskvård. Allt i pausgympans tecken!

Resultatet ser ni nedan. Och glöm inte att stretcha efteråt!

Jag blev både svettig och glad!

Anonym medarbetare

Förutom att vi på Onbird gärna ser att man skrattar mycket på jobbet (exempelvis genom pausgympa), kan vi förstås hjälpa dig inom områden vi faktiskt är bra på. Kika gärna vidare på vad vi gör, vilka utbildningar vi håller eller vad vi skrivit om i vårt kunskapcenter.

Om du har några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss, till exempel genom kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

 

Leadership
Arbetslivet efter lockdown

Arbetslivet efter lockdown

Covid-19-pandemin har för evigt förändrat vårt sätt att leva och arbeta. Maj-juni 2021 blickade Onbird framåt med hjälp av sina kunder.  Pandemin är inte över, och deltavarianten skapar ny osäkerhet.  Samtidigt syns fler och fler positiva tecken på en ny...

Arbeta Agilt – vad innebär det?

Arbeta Agilt – vad innebär det?

Att arbeta Agilt (eller åtminstone påstå det) har under de senaste åren blivit allt mer populärt. Det finns idag få utvecklingsteam där begreppet inte ens diskuterats. Dock handlar diskussionerna ofta om en viss detalj är Agil eller inte. Därför vill jag här gå...

Share This