Pausgympa

av | okt 22, 2020 | Uncategorized

I dessa tider av COVID-19 och distansarbete är det inte alltid helt lätt att hålla ångan uppe. Hos en av våra kunder har filmer med pausgympa blivit ett etablerat begrepp och särskilt under längre sessioner, som exempelvis PI-planeringar eller långa workshops. 

Självklart ska även vi som externa konsulter i en organisation vara med och bidra till hälsa och friskhet. Sålunda skapades hastigt och lustigt en videoproduktionsavdelning på Onbird med uppdraget att under sommaren skapa en pedagogisk film som både ska sprida glädje och inspirera till friskvård. Allt i pausgympans tecken!

Resultatet ser ni nedan. Och glöm inte att stretcha efteråt!

Jag blev både svettig och glad!

Anonym medarbetare

Förutom att vi på Onbird gärna ser att man skrattar mycket på jobbet (exempelvis genom pausgympa), kan vi förstås hjälpa dig inom områden vi faktiskt är bra på. Kika gärna vidare på vad vi gör, vilka utbildningar vi håller eller vad vi skrivit om i vårt kunskapcenter.

Om du har några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss, till exempel genom kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

 

Design sprint
Vad är en Design Sprint?

Vad är en Design Sprint?

Vad är en Design Sprint egentligen? Lyssnar man bara till namnet så är det lätt att tankarna vandrar till att det är en fokuserad ansats för att ”bara” utveckla den visuella designen av en vara eller tjänst. Så är inte fallet. En Design Sprint är en tidsbegränsad...

Share This