Pausgympa

av | okt 22, 2020 | Uncategorized

Gymnastik med coachen

När nu distansarbete blivit ett vanligt inslag för många är det inte alltid helt lätt att hålla ångan uppe hela dagarna. Hos en av våra kunder har filmer med pausgympa blivit ett etablerat begrepp och särskilt under längre sessioner, som exempelvis PI-planeringar eller långa workshops.

Självklart ska även vi som externa konsulter i en organisation vara med och bidra till hälsa och friskhet. Vi gjorde en träningsvideo för stillasittande arbete redan 2020. Den blev snabbt populär, dock behöver även sådana uppdateras. Vi har blivit fler på Onbird och fler övningar har tillkommit. 

Gymnastik med coachen, version ”sommar 2023” ser ni nedan. Och glöm inte att stretcha efteråt!

Jag blev både svettig och glad!

Anonym medarbetare

Till en början kändes det oseriöst och tramsigt. Men efter att ha sett hela filmen ett flertal gånger kan jag inte längre träna utan den och nu är det en del av min dagliga rutin. Tack Onbird!

Anonym

"Chef"

Originalet från 2020

Skulle det vara så att ni hellre vill använda originalversionen från 2020, så hittar du den här nedanför.

Förutom att vi på Onbird gärna ser att man skrattar mycket på jobbet (exempelvis genom pausgympa), kan vi förstås hjälpa dig inom områden vi faktiskt är bra på. Kika gärna vidare på vad vi gör, vilka utbildningar vi håller eller vad vi skrivit om i vårt kunskapcenter.

Om du har några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss, till exempel genom kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

 

Nedbrytning av arbete - hur?

Nedbrytning av arbete - hur?

Pausgympa av Martin Comstedt | okt 22, 2020 | Uncategorized Inledning När vi på Onbird ombeds hjälpa en kund med struktur för planeringsarbete, så är det ofta i själva verket steget innan - nedbrytningen av arbetet - som är utmaningen. Ett otydligt underlag att…

CIO-utmaningar 2024

CIO-utmaningar 2024

Pausgympa av Martin Comstedt | okt 22, 2020 | Uncategorized I takt med att den digitala transformationen accelererar, blir IT alltmer kritiskt för företagens framgång. Trots detta finner sig CIO:er och IT-avdelningar ofta på efterkälken när det gäller deras deltagande i strategiska affärsdiskussioner. För…

Författare
Martin Comstedt

Allt för ofta gör vi saker utan att vara hela säkra på varför. Den magiska frågan är: "vilket problem löser vi genom att göra den här förändringen?". Genom att faktiskt svara på den så tvingas vi tänka igenom massor av saker som annars tenderar att komma tillbaka som oklarheter senare. Min starkaste drivkraft är att lösa utmaningar inom organisationer, men jag ser agnostiskt på vägen dit. Ramverk och definierade synsätt är ofta bra vägledning, men får inte bli målet. Läs mer om Martin

Kostnadsfri rådgivning

Vill du prata med oss för en kostnadsfri rådgivningssession kring era behov/utmaningar? Kontakta oss genom formuläret nedan!

Share This