Pausgympa

av | okt 22, 2020 | Uncategorized

I dessa tider av COVID-19 och distansarbete är det inte alltid helt lätt att hålla ångan uppe. Hos en av våra kunder har filmer med pausgympa blivit ett etablerat begrepp och särskilt under längre sessioner, som exempelvis PI-planeringar eller långa workshops. 

Självklart ska även vi som externa konsulter i en organisation vara med och bidra till hälsa och friskhet. Sålunda skapades hastigt och lustigt en videoproduktionsavdelning på Onbird med uppdraget att under sommaren skapa en pedagogisk film som både ska sprida glädje och inspirera till friskvård. Allt i pausgympans tecken!

Resultatet ser ni nedan. Och glöm inte att stretcha efteråt!

Jag blev både svettig och glad!

Anonym medarbetare

Förutom att vi på Onbird gärna ser att man skrattar mycket på jobbet (exempelvis genom pausgympa), kan vi förstås hjälpa dig inom områden vi faktiskt är bra på. Kika gärna vidare på vad vi gör, vilka utbildningar vi håller eller vad vi skrivit om i vårt kunskapcenter.

Om du har några frågor är du mer än välkommen att kontakta oss, till exempel genom kontaktformuläret nedan.

Kontakta oss

 

Författare
Martin Comstedt

Allt för ofta gör vi saker utan att vara hela säkra på varför. Den magiska frågan är: "vilket problem löser vi genom att göra den här förändringen?". Genom att faktiskt svara på den så tvingas vi tänka igenom massor av saker som annars tenderar att komma tillbaka som oklarheter senare. Min starkaste drivkraft är att lösa utmaningar inom organisationer, men jag ser agnostiskt på vägen dit. Ramverk och definierade synsätt är ofta bra vägledning, men får inte bli målet. Läs mer om Martin

Kostnadsfri rådgivning

Vill du prata med oss för en kostnadsfri rådgivningssession kring era behov/utmaningar? Kontakta oss genom formuläret nedan!

Share This